Halva 2023 har redan gĂ„tt...😳

och jag Ă€r som vanligt dĂ„lig pĂ„ att uppdatera bloggen, men det har varit full rulle sedan sist! SĂ„ hĂ€r kommer en snabb resumĂ© pĂ„ halvĂ„ret som gĂ„tt. 

 Jag har fĂ„tt skaffa mig progressiva glasögon, japp med Ă„ldern kommer krĂ€mporna...haha! Men nu ser jag iallafall och det Ă€r ju en fördel đŸ€“  (null)

Prinsen fick en allvarlig skada i hagen som efter ultraljud konstaterades som en senskada i ett bakben, ultraljud och behandling med stötvĂ„g och han fĂ„r gĂ„ i egen hage, rĂ€tt nöjd med det men det Ă€r ju inte sĂ„ jag vill att han ska ha det. Jag har Ă€ven behandlat honom sjĂ€lv med bĂ„de djupvĂ„g och laser och skadan hade lĂ€kt fint senaste Ă„terbesöket! Imorgon Ă€r det dags igen att Ă„ka tillbaka till djursjukhuset i Slöinge och se hur lĂ€kningen gĂ„r, hĂ„ll alla tummar dĂ€rute! 
(null)

Stella fick sin första klippning hos bĂ€sta Alexandra, det kĂ€nns sĂ„ bra att lĂ€mna henne till nĂ„gon som har kunskapen och dessutom kĂ€nner henne sedan hon var valp dĂ„ hon jobbar hos uppfödaren! 
(null)

Jag fick covid för tredje gĂ„ngen, ingen större fara med mig men drygt att det fortsĂ€tter! Jag har dock varit ganska kass i andning och kondition efter den hĂ€r gĂ„ngen men nĂ„gon gĂ„ng i maj kĂ€ndes det som det vĂ€nde och jag kunde gĂ„ lite lĂ€ngre promenader utan att det kĂ€ndes som att jag skulle dö! 

Vilma var ivĂ€g pĂ„ semester i Magaluf, vĂ€rsta veckan pĂ„ lĂ€nge i mitt liv, hon Ă€r ju min lilla bejbi men Ă€ndĂ„ sĂ„ stor! 
(null)

Jag har köpt ny bil, Volvo v70 blev det...Volvo Ă€r Ă€ndĂ„ bra va! 
(null)

Kristi himmelsfĂ€rdshelgen spenderades pĂ„ campingen i Torekov, alltid mysigt och tur med vĂ€dret Ă€ven det hĂ€r Ă„ret 😍

Sista helgen i maj var jag och Lars i Stockholm, Carola- 40 Ă„r sedan frĂ€mling! Magiskt bra och sĂ„ mysigt med en helg ensam med mannen! 
PĂ„ hemvĂ€gen körde vi förbi min ena syster i Söderköping, kollade in hennes nya lĂ€genhet och fick lite hĂ€ng med henne, det blir ju inte sĂ„ ofta nĂ€r det Ă€r 35 mil att Ă„ka men sĂ„ kul nĂ€r vi ses! 
(null)

Midsommar firade vi hĂ€r hemma, med Lars familj pĂ„ lunch pĂ„ dagen och med goda vĂ€nner och syskon pĂ„ kvĂ€llen, lite Ă„terhĂ€mtning innan vardagen rullade vidare! 

Jag har ett nytt projekt pĂ„ gĂ„ng! KökstrĂ€dgĂ„rd...jag kĂ€nner att mina gröna fingrar behöver komma ut 😉 
SĂ„ framöver kommer det kanske nĂ„got om det 😏