Inte många hästar kvar nu.

Bara fem kvar hästar i stallet, som är mina förstås. Det känns lite tomt samtidigt ganska skönt 😌 Nu är de dessutom ute på nätterna så jobbet i stallet har minskat väldigt mycket. Jag gillar att mocka och ha hästarna inne Men det tar tid! 


Frej har åkt, han är såld till en jättegullig familj i Hultsfred, de verkar så nöjda med honom 😍 och det tror jag alla som träffat honom förstår mer än väl! Toppenkille utan överdrift 🌟
Valborg bor numera utanför Veddige hos sin nya ägare 😊
Jag önskar båda all lycka!


På påskafton ville V följa med och rida, äntligen! Verkligen roligt att hästintresset inte är helt borta 😊 Sida ville hon rida, så en tur på två pigga hästar blev det 👍🏻 jag kan bara hoppas att det håller i sig!

En positiv nyhet, jag har hittat ny lägenhet i Tvååker så 1 juli flyttar vi en trappa ner. Jag tror det blir bra, annars får jag väl flytta igen det är ju inte värre än så 😉.

Livet snurrar ju liksom på hela tiden, ibland borde jag stanna upp och bara vara här och nu, det känns som att jag hela tiden måste springa ifatt det som är planen i morgon, nästa vecka eller tom nästa år...jag tror det är därför det känns som att tiden går så himla fort 🤔

Tankarna fortsätter att snurra...❤

Visa fler inlägg